Maria, 21, Fotonörd
Jag heter Maria och är en 21årig fotonörd som bor i den lilla staden Finspång
strax utanför Norrköping. I framtiden drömmer jag om att bli
fotograf och för tillfället driver jag min egna fotoverksamhet MariaFotografi.
På min blogg kommer du få se massor av bilder som jag tar.------------------Follow on Bloglovin

Intresserad av att boka fotografering? Maila maria_carlsson@live.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Postat: 2013-05-28 17:10:45 | Kategori: Foto - Djur, Fotosessions,

Små hundar i det gröna

Idag har jag antagit mig den svåraste utmaningen av alla - fota mina hundar. De far åt alla håll och vill absolut inte sitta still och "posa". Men tillsist fick jag lite pli på dem med ost och mycket beröm. Man kan tro att det är svårt att fota barn, men efter att fotat djur tar man snabbt tillbaka det. Även om de är små yrväder blev resultatet såhär bra:
 
 
Postat: 2013-05-27 11:39:00 | Kategori: Foto - Porträtt, Fotosessions,

TWIGGY

Igår var jag ute med superfina Linnéa, som har världens vackraste leende, i värsta tänkbara fotoväder. Spöregn, kallt och blåst resulterade i genomsura skor. Inspirationen kom ifrån modeikonen Twiggy och trots det dåliga vädret fick vi några bra bilder, det berodde nog på att jag hade en så bra modell. ;)
 
Postat: 2013-05-26 14:54:11 | Kategori: Foto - Fest & Bröllop, Fotosessions,

Bröllopsfotografgerin

Igår gjorde jag min första bröllopsfotografering. Det var väldigt nervöst innan jag kom dit men så fort kameran togs upp kändes det riktigt bra. Detta är verkligen något jag vill fortsätta med. 
 
Bröllopet höll till i Vadstena och idag är det bildredigering som gäller för mig. Stort tack till Frida som agerade fotoassistent och till min pappa som skjutsade runt på oss igår.  
Även grattis till brudparet!
Bjuder på lite Behind The Scenes i väntan på redigerade bilder. 
 
Postat: 2013-05-24 10:30:00 | Kategori: Foto - Natur,

Tulpaner

Jag älskar att fota människor. Det är det bästa jag vet, en bild på en människa berättar så mycket. Naturfotografering är inte riktigt min grej, jag har bara inte fastnat för det. Men i onsdags var jag ute med Victoria i slottsparken och fick dessa bilder som jag är rätt nöjd med. Det går inte att jämföra med att fota porträtt, men ibland behöver man lite omväxling för att utvecklas. Den sista bilden är nog min favorit, jag vet inte varför men vissa bilder bara fastnar man för.
 
 
Postat: 2013-05-23 16:34:07 | Kategori: Foto - Porträtt,

Älskade storasyster

Det är alltid lika roligt att fota min syster. Jag passar på så fort jag får chansen och igår fick jag den. Hon är så otroligt vacker och hennes ögon är så otroligt fina. Jag vill verkligen att hon ska förstå hur vacker hon är. Trots det mörka mulna vädret utanför lyckades jag med några bilder, men vad spelar vädret för roll när man har en sådan fin modell?