Maria, 21, Fotonörd
Jag heter Maria och är en 21årig fotonörd som bor i den lilla staden Finspång
strax utanför Norrköping. I framtiden drömmer jag om att bli
fotograf och för tillfället driver jag min egna fotoverksamhet MariaFotografi.
På min blogg kommer du få se massor av bilder som jag tar.------------------Follow on Bloglovin

Intresserad av att boka fotografering? Maila maria_carlsson@live.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Postat: 2013-10-25 14:30:12 | Kategori: Foto - Porträtt,

Miss Dracula

Snart är det dags för halloween så jag tyckte denna passade in idag från fotograferingen med Frida som jag gjorde i våras. Det är inte klokt så fort tiden går.
Postat: 2013-10-24 09:00:00 | Kategori: Foto - Natur,

Autumn

 

Att hösten kommit är ni nog alla medvetna om. Det är så otroligt vackra färger ute så jag har passat på att gå ut och fånga hösten på bild. Dock har nästan alla löv fallit av nu och någon sol syns inte till särskilt ofta, det är ju synd. Men då får man krypa in, tända ljus och dricka te, höstmys helt enkelt.
Postat: 2013-10-10 15:21:42 | Kategori: Foto - Porträtt,

Blurred

 
 
Experimenterade lite igår med mitt röda läppstift och lång slutartid. Jag vet inte riktigt om jag gillar bilderna eller inte, men jag tycker väl någorlunda om dem eftersom jag lägger in dem. Har man ingen annan att fota för tillfället får man ta sig själv och göra det bästa av det. Har använt tråkia 18-5mm objektivet eftersom det inte är så lätt att ta självporträtt med 50mm, har inte införskaffat en fjärrutlösare än, men ja det får man leva med. ;)
Postat: 2013-10-09 14:50:00 | Kategori: Foto - Mode,

Favorit i repris

 
Modell: Elvira Axelsson - elviraaxelsson.blogg.se
Hår/smink: Elvira Axelsson - elviraaxelsson.blogg.se
 
Detta är en av mina favoritbilder jag tagit. Den kanske är aningen för mörk, men jag gillar den verkligen ändå. Elvira är en så grymt duktig modell och allt i bilden passar in så bra. Tyckte att den var värld en repris i större format än förra gången.
 
Fler bilder från denna photoshoot hittar du HÄR och HÄR!
Postat: 2013-10-08 14:04:00 | Kategori: Fotoutrustning,

Burberry kameraväskan

 
 
Som jag skämts för min kameraväska jag ärvt av pappa som mina råttor (jag hade för 2 år sedan) tuggat lite på här och var. ÄNTLIGEN har jag en ny. Beställde denna för över två veckor sedan från Kina och idag kom den! Lyckan var total! Ett minus är att den är väldigt liten, men jag vill inte ha en stor och tung så den passar mig perfekt ändå. Får knappt plats med kameran och objektivet men packar man den på rätt sätt fungerar det prima. Jag är riktigt glad för den och nu ska jag inte skämmas längre över min kameraväska. Den är så grymt snygg med Burberry rutigt, passar mig perfekt! Dock är det ju inte äkta, men det får man leva med. ;)
Postat: 2013-10-06 17:09:00 | Kategori: Allmänt,

Höstkänslor

 
 
Te. Tända ljus. Tjocka tröjor. Vackra färger.
 
Hösten är verkligen här! Jag gillar början av hösten, men när alla löv fallit av och det blir mörkare ute är det inte precis den bästa årstiden. Men som det ser ut just nu så är det rätt underbart. Så fantastiskt vackra färger och ingen som klagar på att jag, frusen som jag är, har på mig för mycket kläder! Höstshoppade igår i stan med min mor och var nyss ute på en underbar höst-springrunda. Uppfriskande!