Maria, 21, Fotonörd
Jag heter Maria och är en 21årig fotonörd som bor i den lilla staden Finspång
strax utanför Norrköping. I framtiden drömmer jag om att bli
fotograf och för tillfället driver jag min egna fotoverksamhet MariaFotografi.
På min blogg kommer du få se massor av bilder som jag tar.------------------Follow on Bloglovin

Intresserad av att boka fotografering? Maila [email protected]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Postat: 2014-08-27 12:53:14 | Kategori: Foto - Porträtt,

Ebba

Några veckor sedan fick jag fota Ebba, en tjej som fått en fotografering av sina kompisar i födelsedagspresent. Det blev en väldigt roligt fotografering med både häst och hund.
 
Om du inte vet vad du ska köpa i present till släktingen, kompisen eller kollegan - köp ett presentkort på fotografering!
Postat: 2014-08-22 13:47:58 | Kategori: Foto - Porträtt, Fotosessions,

Vad gör man inte för konsten?

Linnéa och jag gav oss ut för några veckor sedan för att göra en lite oseriös fotografering vid den nya skolan som byggts hör i Finspång. Det visade sig vara ett toppenställe att fota på! Det ligger nämligen en gammal tegelbyggnad bredvid och även en tågräls. Något gick dock fel när vi tog den första bilden i detta inlägg. Fint fönster tänkte vi och fotade på, men efter en liten stund hörde vi något som började tjuta. Larmet gick. Woops, vi som kanppt rörde rutan. Vi funderade först på att springa, men bestämde oss till slut för att stanna, vi hade ju trots allt inte gjort något. Polisen dök inte upp dock, men vi var allt nervösa där ett tag. Men vad gör man inte för konsten? ;)
Postat: 2014-08-21 13:31:35 | Kategori: Foto - Fest & Bröllop, Foto - Porträtt,

Evig kärlek

Jag fick den 7/7 för andra gången i mitt lvi fotografera bröllopsporträtt och det var hur kul som helst! Vilken ära att få föreviga deras stora dag. Trots skarpt solljus vid kl 12 på dagen blev det några riktigt fina bilder ute i naturen. Jag hoppas verkligen att jag kommer få fotografera fler bröllop i framtiden!