Maria, 21, Fotonörd
Jag heter Maria och är en 21årig fotonörd som bor i den lilla staden Finspång
strax utanför Norrköping. I framtiden drömmer jag om att bli
fotograf och för tillfället driver jag min egna fotoverksamhet MariaFotografi.
På min blogg kommer du få se massor av bilder som jag tar.------------------Follow on Bloglovin

Intresserad av att boka fotografering? Maila maria_carlsson@live.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Postat: 2014-03-31 11:14:53 | Kategori: Allmänt,

This time for Africa

Fotograf: Mamma
 
AFRIKA! Idag åker jag till Afrika!! Kl 21:30 går mitt flyg från Arlanda till Etiopien, där jag kl 7 imorgon ska byta till Maputo flyget. Tillsist kommer jag att hamna i Zimpeto, Mocambique för att volontärarbeta på ett kristet barncenter. Det ska bli fantastiskt. Äntligen är det min tur att göra en resa. Om tre veckor ses vi igen och då med en hel drös av afrikabilder!

Ha det fint alla människor!
Postat: 2014-03-28 12:35:59 | Kategori: Foto - Barn, Foto - Porträtt,

Kära bröder

För ett par veckor sedan fotograferade jag dessa tre underbara bröder: Alvin, Rasmus och Casper. Det var den första gången någonsin jag fotade inomhus och samtidigt en nyfödd så ag var aningen nervös innan en jag tycker bilderna blev riktigt bra ändå. :) Detta är något jag gärna skulle vilja fortsätta utveckla, en naturligt ljus-studio vore ju helt underbart!
 
Min aktivitet har varit på bottnen den senaste tiden, och dne kommer inte bli bättre de närmsta veckorna för jag åker till Afrika på måndag! Jag ska volontärarbeta på ett kristet barncenter i Zimpeto, Mocambique i tre veckor. Detta ska bli helt fantastiskt och förvänta er måååånga bilder på bloggen. Så håll ut gott folk! Tre veckor sedan är jag tillbaka som en bättre uppdaterare. ;)