Maria, 21, Fotonörd
Jag heter Maria och är en 21årig fotonörd som bor i den lilla staden Finspång
strax utanför Norrköping. I framtiden drömmer jag om att bli
fotograf och för tillfället driver jag min egna fotoverksamhet MariaFotografi.
På min blogg kommer du få se massor av bilder som jag tar.------------------Follow on Bloglovin

Intresserad av att boka fotografering? Maila maria_carlsson@live.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Postat: 2013-09-23 08:28:28 | Kategori: Fotosessions,

Snövit II

 
Här kommer fler bilder på Frida som snövit jag visade i förra veckan.
Postat: 2013-09-21 09:01:00 | Kategori: Foto - Porträtt,

Systrar

 
I lördags när jag fotade Bella var även hennes syster med, så jag passade på att ta ett par systerbilder på dem tillsammans. Det är inte ofta jag fotar familjer och par, men det är något jag ska fortsätta med, svårare är det men riktigt kul. Efter en väldigt trevlig fotodag avslutade vi med chai-latte på Lindahls. ;)
Postat: 2013-09-18 08:34:00 | Kategori: Foto - Porträtt,

¡Ciao Bella!

I lördags fick jag äran att fota fina Isabelle, som även kallas Bella, som är en sådan otroligt underbar människa! Titta bara vilka vackra ögon hon har. Det var verkligen jättekul och jag hoppas på fler fotografering som denna i höst. Min personliga favoritbild är den sista i kollaget ovan, det blev verkligen fokus på ögonen. Fler bilder på Bella och även hennes syster kommer senare i veckan. ;)
Postat: 2013-09-17 19:00:00 | Kategori: Foto - Porträtt, Fotosessions,

Snövit

 
Modell: Frida Ottosson
Hår & make-up: Maria Carlsson (jag)
 
I förra veckan fick jag äran att fota vackra Frida igen. Det är så grymt kul att fota Frida för hon är så sjukt vacker och duktig framför kameran. Denna gång inspirerades vi utav Snövit, några sju dvärgar hade vi tyvärr inte tillgång till men när man har en Frida som modell behöver man inte mer än så. ;)
Postat: 2013-09-11 08:30:00 | Kategori: Övrigt,

Sista Meet Of The Month

I lördags var sista MOM (Meet Of The Month), som är en bilträff första lördagen varje månad, för iår. Jag följde med pappa och Drop Top Squad (första bilden). Rätt kul i början när det är ljust ute och kameran är med. Men när det blev mörkt och kallt tyckte jag att det fanns vettigare saker för mig att göra än att titta på bilar.
Postat: 2013-09-10 08:22:00 | Kategori: Foto - Porträtt, Photoshop,

Go home photshop you're drunk

 
Sååå... jag satt nog med photoshop lite för sent igår. Men jag bjuder ändå på denna bild, den är rätt roande trots allt och det är inte ofta jag lägger in en bild på mig själv. Jag får nog öva lite mer på mina photoshopskills.
Postat: 2013-09-09 11:44:00 | Kategori: Foto - Natur,

I skogen

 
 
 
Jag har spenderat så mycket tid ute i skogen de senaste dagarna, och jag älskar det! Det är så rofyllt och vackert i våra svenska skogar, så passa på att gå ut innan det blir kallt ute.
Postat: 2013-09-08 19:29:57 | Kategori: Allmänt,

NY BLOGGDESIGN

Nu är äntligen den nya bloggdesignen färdig. Ska komma igång med bloggandet nu igen. Det är lite småfix kvar som ska göras på designen så därför kan den se lite konstig ut.