Maria, 21, Fotonörd
Jag heter Maria och är en 21årig fotonörd som bor i den lilla staden Finspång
strax utanför Norrköping. I framtiden drömmer jag om att bli
fotograf och för tillfället driver jag min egna fotoverksamhet MariaFotografi.
På min blogg kommer du få se massor av bilder som jag tar.------------------Follow on Bloglovin

Intresserad av att boka fotografering? Maila maria_carlsson@live.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Postat: 2014-04-30 10:08:14 | Kategori: Foto - Natur,

Vitsippor


Igår var jag ute med Victoria och gick en fotopromenad i Finspång. Vi skulle gå och fota ett fint körsbärsträd som alltid har stått utanför Finspångs folktandvård men till vår besvikelse hade de huggt ner trädet och allt som återstod var en stubbe, inte så kul att fota precis. Men vi gick lite i slottsparken och runt omkring och hittade vitsippor och en magnoliabuske att fotografera. Det var underbart väder ute så det blev en riktigt härlig fotopromenad.
Postat: 2014-04-29 09:22:00 | Kategori: Foto - Mode, Foto - Porträtt,

Sommarkänslor

Igår tvingade jag ut Jossan vid kl 9 på morgonen för en somrig photoshoot i Finspång. Inte nog med att hon är snygg och posar bra så har hon världens snyggaste hår, bara kolla på det!
 
Det är äntligen sommar nu och i alla fall mina sommarkänslor är på topp.
Postat: 2014-04-28 12:29:44 | Kategori: Allmänt, Marias Vardag,

Instagram

Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram? Där kan ni ser mer av mitt liv på det privata planet. Afrika, kläder, skogsäventyr och mycket mer bjuder jag på. Ni hittar mig under namnet Snyggcarlsson.
Postat: 2014-04-27 16:13:54 | Kategori: Foto - Porträtt,

Portraits

 
Vackra Frida,
Dessa bilder togs i slutet av februari tror jag men de har inte blivit klara förrän nu. Det var en halvspontan fotografering ute i skogen, dock blev det mörkt väldigt fort.
Postat: 2014-04-24 15:48:00 | Kategori: Allmänt, Foto - Natur, Foto - Porträtt,

ZIMPETO

 
Zimpeto, Mocambique, Afrika ...
Här kommer ett litet smakprov på bildbomber som kommer komma upp under kommande veckor. Jag hade tre underbara veckor i Afrika och bilder kan inte beskriva allt jag upplevde. Det var väldigt strikta regler ang. fotografering runt om i Zimpeto som är ett av Mocambiques värsta områden, därför har jag inte kunnat ta bilder utanför basen som jag var på vilket var lite tråkigt. Men fotat inne på basen har jag minnsann gjort. Alla underbara barn! Längtar verkligen tillbaka. Jag har inte haft tid att redigera dessa, men jag tycker inte att det spelar så stor roll.